Våra resor till Iran:

Kultur, historia och spännande upplevelser

Följ med oss till Iran och upplev mystiken och magin från sagorna om Tusen och en natt.

På våra resor till Iran hinner du se mångfalden i detta stora land med kulturskatter som ruinstaden Persepolis, historiska städer som Esfahan och Shiraz, undersköna moskéer och palats, vindlande basarer och gästvänliga människor.

Med oss upptäcker du också mångfalden i den persiska matkulturen och bor säkert och bekvämt på fyr-femstjärniga hotell.
I de olika resepaketen igår även flyg, transfer och visum. Varmt välkommen att resa med oss!

Resepaket till Shiraz, Esfahan och Teheran

Upplev den berömda ruinstaden Persepolis, traditionella basarer, fantastisk mat och kryddor, moskéer, berömda palats och den täckta bron i Esfahan. Vår 10 dagar långa rundresa till Shiraz, Esfahan och Teheran är en färgstark blandning av intryck du sent kommer att glömma.

Läs mer om resor till Shiraz, Esfahan och Teheran

Resepaket till Teheran, Kashan, Yazd, Meybod och Esfahan

Börja din 10 dagar långa rundresa i åttamiljonerstaden Teheran för att därefter besöka en rad mindre städer som Kashan och Yazd. Vi lovar att kontrasten mellan huvudstaden och ökenstaden Meybod är värd att upplevas! Inga resor till Iran utan persiska mattor förstås, underbart god mat, basarer och palats. Du kommer att njuta av varje sekund.

Läs mer om resor till
Teheran, Kashan, Yazd, Meybod och Esfahan

Resepaket till Esfahan, Meybod, Yazd, Meymand, Kerman, Bam och Shiraz 

Se Iran på 16 dagar! Denna rundresa tar dig till ruinstaden Persepolis, till vackra Shiraz och till Esfahan med sitt berömda torg. Under resan kommer vi även att besöka de mystiska provinserna Kerman och Yazd som är belägna i öken! Ät gott, njut av österländsk magi och iransk gästvänlighet.

Läs mer om resor Esfahan, Meybod, Yazd, Meybod, Kerman, Bam och Shiraz