cIran - Resebyrå specialiserad på resor till Iran

Resebyrån cIran startade ur drömmen om att kunna visa upp Iran för vänner och bekanta i Sverige. Idag erbjuder vi semesterresor som är något utöver det vanliga: resor till spännande, exotiska och för européer ganska okända resmål.
Varmt välkommen att upptäcka Iran med oss!

Kulturresor som ger minnen för livet

Vi vill ge dig något annat än bara sol och bad, något nytt och samtidigt gammalt och anrikt. Iran har den perfekta mixen av historia, kultur, moderna storstäder, antika småstäder och vackra landskap. På våra rundresor hinner du se variationen i det här stora landet och du som vill ta dig ett dopp en dag eller kanske kasta dig nerför skidbacken under vintersemestern får möjlighet till det på vissa destinationer. I ett land med mer än 7 000 år av civilisation finns det helt enkelt mycket att upptäcka.

Vi ger dig nyckeln till Iran

Vi är medvetna om att en resa till Iran för många kan te sig som mer äventyrlig än en vanlig solresa inom Europa. Vi hjälper dig därför med allt ifrån ansökan om visum till alla arrangemang på plats. Vi började med resor till just Iran för att det är det land vi känner till bäst förutom Sverige. Vi kan språket och rör oss obehindrat mellan de olika kulturerna. Med oss vid din sida kommer du att ta dig fram som om du aldrig gjort annat än semestrat i Iran.

Din säkerhet är vår prioritet

Iran är idag ett säkert land och svenska UD bedömer risken för orolighet i Iran som låg. Vår personal på plats kommer också alltid att finnas till hands och din säkerhet är det viktigaste i vårt uppdrag som researrangör.

Resebyrå som satsar på kvalitet

cIran (uttalas som ”Se Iran”) är en online-baserad resebyrå som sköter bokningarna över nätet. Med på våra resor finns alltid guiderna på plats talar antingen svenska eller engelska. För din komfort väljer vi alltid bra flyg, bra restauranger och fyr- och femstjärniga hotell.

Från globetrotter till resebyråägare

cIran ägs av Saeed Neshati, Västerås-bo sedan många år med rötterna i Iran. Innan resebyrån grundades reste han runt i världen och upptäckte då inte minst skönheten och mångfalden i det gamla hemlandet. Neshati är i grunden flygingenjör utbildad vid Mälardalens högskola.