Fakta om Iran

Fakta om

Iran

Det finns gott om fakta om Iran som du kan ta del av innan din resa på annat håll och vår ambition här på sidan är inte att ge en heltäckande bild av landet. I stället ger vi dig några korta fakta som kan hjälpa dig i din egen reseplanering.

Välkommen att höra av dig om det är något du undrar över.

Hur stort är Iran?

Ta kontakt med en vaccinationsbyrå i god tid före avresan. I många fall behövs inga särskilda tillägg men särskilt om du reser med barn som ännu inte haft alla barnsjukdomar kan vaccination bli aktuellt. Läs mer på Vaccinationsguiden om vad som gäller.

 

Vad är det för väder i Iran?

Vi ordnar visum men du behöver själv se till att du har ett pass som är giltigt i minst 6 månader efter din utresa från Iran. Kontrollera att passet inte har börjat gå sönder i bindningen och att det även i övrigt är i gott skick. Passet behöver också innehålla minst två tomma sidor.

 

Klarar man sig på engelska?

Som resenär behöver du ha en försäkring som täcker hela resan. Vi rekommenderar Europeiska ERV:s reseförsäkringar men har du en motsvarande försäkring så går det naturligtvis också bra.

 

Är det något jag bör tänka på gällande maten?

Mat, resor, hotell och inträden ingår i resans pris. Det du behöver beräkna är alltså hur mycket du behöver till egna utgifter under resan. Det är inte möjligt att handla med bankkort under resan.

 

 

 

Företagsuppgifter

 

Ciran AB (ORG.nr 559020-2189)

 

 

Senaste nytt

 

För närvarande säljer vi inga resor till Iran

Kontakt information

 

Fyrtornsgatan 1A

72210 Västerås

Email: kontakt@ciran.se

Telefon: 073 58 33 017

Copyright @ All Rights Reserved

CIran AB 2018